Nieuws

Vrijdagavondcompetitie

Nieuws over de vrijdagavond competitie 2022

Beste leden,

Ook dit jaar gaan wij weer starten met een gezellige en sportieve vrijdagavond competitie. Voor beginners zijn deze avonden een mooie gelegenheid om spelervaring op te doen. Wij roepen iedereen op om zich in te schrijven zodat de vrijdagavond het kloppende hart van onze vereniging gaat worden. Niet alleen op de baan maar ook vooral ernaast is de vrijdagavond geschikt om eens lekker bij te praten of gewoon een balletje te slaan in een informele sfeer.

Inschrijven
Voor 25 maart 2022 door een mailtje of een app te sturen aan Paul van Aperen, paulvanaperen@ziggo.nl 06-18034349

De indeling

Afhankelijk van het aantal deelnemers streven wij er naar om evenwichtige poules samen te stellen waarin iedereen (profs/gevorderde/beginner/man/vrouw) het naar zijn zin heeft. Poules samenstellen waarin iedereen altijd elke wedstrijd op zijn/haar niveau speelt is natuurlijk niet mogelijk. Wij doen een beroep op ieders inlevingsvermogen en sportiviteit. Ook dit jaar gaat de voorkeur weer uit naar gemengd dubbels.

De data

8 april, 22 april , 13 mei, 17 juni, , 24 juni, 8 juli, 26 augustus, en 9 september (slotavond).

Speeltijden

Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er per vrijdagavond 3 of 4 speelronden van een uur gespeeld en wel van 19.00 uur tot 20.00 uur van 20.00 uur tot 21.00 uur en van 21.00 uur tot 22.00 uur, en bij grote deelname van 22.00 tot 23.00 Als we 3 ronden spelen gaan we een half uur later starten en spelen we van 19.30 tot 22.30

Spelregels

Inspeeltijd is 5 minuten. We spelen geen sets, maar tellen de games gewoon door. Aan het einde van de speelronde gaat de bel en het aantal games wat dan op het bord staat is de eindstand. Voor een sportief verloop is het van groot belang dat je op zoveel mogelijk speelavonden beschikbaar bent. Mocht je een avond verhinderd zijn, dien je zelf voor vervanging te zorgen. Weet je van tevoren dat je niet altijd beschikbaar bent maar je wilt wel graag meedoen, geef je dan op als reserve of geef je op met iemand anders.

Slotavond

Ook dit jaar organiseren wij weer een slotavond. Dit jaar is dit op vrijdagavond 9 september. In welke vorm wij dit doen is nog niet bekend. Wat wel vaststaat dat het een gezellige avond wordt. Het inschrijfgeld is €10. Deze bij de eerste keer spelen te voldoen per pin.

Tot slot

Wij zouden het enorm toejuichen als de vrijdagavond competitie ook dit jaar weer een groot succes wordt en roepen iedereen op om in te schrijven zodat wij weer alle banen vol kunnen plannen met leuke wedstrijden.

Tot 8 april, Paul & Arno

« Terug

» Nieuws archief