Nieuws

Opening tennispark per 1 juli

 

Beste tennisvrienden,

Eindelijk is het dan zover. De kantine kan weer open. Woensdag 1 juli staat het bier weer koud en de koffie is weer heet. Uiteraard ligt de sleutel weer in de bus bij de molen.

We kunnen weer open, maar net zoals de rest van Nederland hebben we te maken met de Corona maatregelen. De belangrijkste voor ons zijn de uiteraard de 1,5 meter, volgen van de aangegeven looproutes en reinigen/wassen van handen. Binnen kunnen er bijvoorbeeld maar maximaal 15 personen aanwezig zijn. Als je naar de WC gaat en/of er weer afkomt is het je eigen verantwoordelijkheid deze schoon te maken. Het park is zo goed en zo kwaad als het gaat ingericht (dank Ben en Paul). Schoonmaak- en hygiëne-middelen zijn aanwezig.  Ik vraag bij deze ieders begrip, verantwoordelijkheid en medewerking omtrent deze maatregelen. Dank alvast hiervoor!

Vanaf dit seizoen zijn er wel enkele fundamentele veranderingen. Zoals eerder al aangegeven heeft de vereniging een pinkassa aangeschaft. Het gevolg hiervan is dat er ALLEEN MET PIN BETAALD kan worden. Cash betalen is dus NIET meer mogelijk. De bestelling dient ook direct afgerekend te worden, Ook de gele kaarten zijn verdwenen. Degenen die nog een gele kaart in het bakje hebben staan kunnen deze bij Annette inleveren. Zij maakt dan met jullie afspraken over het terug betalen. Uiteraard geldt deze verandering ook voor de leden van Sloepweesje. 

Het gebruik van de pinkassa is eenvoudig. Achter de bar ligt een simpele gebruiksaanwijzing voor degene die bardienst heeft. De eerste weken is Hans Ouwerkerk beschikbaar/aanwezig om waar nodig uitleg te geven. Hans zal jullie mogelijk aanspreken om even de kantine in te komen om het gebruik van de pinkassa kort toe te lichten. Maak daar gebruik van! Hans heeft ook deze rol naar Sloepweesje. 

Een tweede verandering is dat het afhangbord tot nader orde buiten gebruik blijft. De reserveringsapp blijft zoals het er nu uitziet zeker dit seizoen nog in gebruik. Dit heeft enerzijds te maken met het feit dat er wanneer nodig in het kader van een Corona besmetting contactonderzoek kan plaatsvinden en anderzijds dat we van veel leden positieve feedback krijgen over de app. Tot zover de mooie berichten. Nu dan even een punt dat het voltallige bestuur enorm dwars zit. De banen van de vereniging kunnen gebruikt worden door en zijn toegankelijk voor de eigen leden en introducees. Bij de introducees wringt de schoen. Wij merken zelf en krijgen signalen van verschillende leden dat introducees niet betalen dan wel op de naam van een lid van onze vereniging een baan reserveren. Dit is echt onacceptabel!!! Ik kwalificeer dit als een vorm van diefstal van de vereniging. Het introducee-geld is 5 euro en kan in een enveloppe, waarop naam en datum genoteerd staat in de brievenbus op het terras gedaan worden. Enveloppe en pen liggen erbij.

Onze vereniging kan alleen functioneren bij transparantie en vertrouwen. Helaas is daar bij dit soort praktijken geen sprake van. Spreek degene en elkaar aan als je dit soort praktijken waarneemt en laat je er ook niet voor gebruiken. Ik ga  er bij deze ook van uit dat na deze melding dit niet meer voor zal komen. 

Rest mij jullie nog een geweldig vervolg van dit tennisseizoen te wensen met veel genot in onze super gezellige kantine

Namens het voltallige bestuur

Gert van Empel,

voorzitter TV Hoogmade

« Terug

» Nieuws archief